Sport

HC Vaslui-CSM Ploieşti, miercuri, ora 18: Sandu Iacob vrea o sală plină cu CSM Ploieşti

SANDU IACOB
Debutul lui HC Vaslui în play-out este foarte important pentru moralul echipei. De aceea, aportul publicului la jocul cu CSM Ploieşti, este unul vital. Echipa are nevoie de suportul fanilor, pentru a pune o presiune în plus pe echipa adversă, dar şi pentru a avea o atitudine cât mai pozitivă.
“Îmi doresc să avem săli cât mai pline la toate meciurile din play-out. Aportul fanilor este foarte important pentru echipă. E o perioadă delicată, iar prezenţa suporterilor e decisivă. Ne aflăm într-un cumul de situaţii destul de complicate, însă publicul poate schimba starea de spirit”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul a mai precizat că HC Vaslui are de luat şi revanşa în faţa CSM Ploieşti, care nu a reuşit să o învingă în sezonul regulat, obţinând doar o remiză, scor 27-27, în urmă cu două luni: “Ploieşti e un adversar pe care nu l-am învins în sezonul regulat. Avem de luat o revanşă. Ne dorim să ne impunem. Am pregătit jocul la victorie. Avem potenţial, avem valoare, rămâne să punem în practică ceea ce am făcut la antrenamente. Trebuie să rupem tradiţia acestui sezon”.
Casa de bilete va fi deschisă miercuri, de la ora 12, iar preţurile tichetelor au rămas neschimbate: 10 lei-sectoare laterale; 15 lei-sector central. Abonamentele din sezonul regulat sunt valabile şi în play-out.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button