HC Vaslui-CSM Focşani, sâmbătă, ora 18 “Avem un nou campionat!”

hc vaslui

Sandu Iacob le-a transmis jucătorilor că urmează o perioadă importantă pentru echipă, care începe practic un nou campionat, odată cu meciul cu CSM Focşani, programat mâine, de la ora 18.
“E un nou început pentru noi. Avem trei meciuri importante cu posibili adversari în play-out, pe care trebuie să le câştigăm. Ne trebuie maximă concentrare şi să ne mobilizăm 60 de minute, astfel încât să ne atingem obiectivul”, a spus antrenorul HC Vaslui.
Acesta a mai precizat că a rămas o singură necunoscută în privinţa adversarilor din play-out, lupta pentru locul opt rămânând deschisă pentru Minaur, cu un avans de şase puncte, şi Dunărea Călăraşi. Cu toate acestea, Sandu Iacob susţine că are încredere în grup, capabil să învingă toate echipele ce sunt în play-out: “Ne cunoaştem foarte bine adversarele din play-out. Suntem capabili să câştigăm toate meciurile. E nevoie de mai multă concentrare pe toată durata meciului. Se joacă 60 de minute, iar în momentul când le-am dat şansă, adversarele noastre au reuşit să treacă peste noi şi ne-a fost greu să ne revenim. Trebuie să fim la acelaşi nivel pe toată durata partidei”, a completat tehnicianul.
Pentru partida cu CSM Focşani, Sandu Iacob încă nu se poate baza pe serviciile lui Alin Roşu, iar staff-ul medical face eforturi pentru recuperarea accidentaţilor Dragoş Soare şi Mihai Bujor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *