Sport

HC Vaslui-CSM Focşani, miercuri, ora 18

hc vaslui-csm focsani
HC Vaslui este de trei meciuri neînvinsă în play-out, după egalul cu Minaur şi victoriile cu Danubius Galaţi şi CSM Ploieşti. Acum, formaţia vasluiană speră să lege trei victorii la rând, dorind să răzbune înfrângerea ruşinoasă de la Focşani, când a cedat la zece goluri diferenţă, scor 19-29.
“Nu o să uităm aşa de curând umilinţa de la Focşani. A fost o înfrângere ruşinoasă pentru mine, ca antrenor, pentru grup şi club. Cu asta cred că am spus totul cu privire la ceea ce ne-am propus pentru acest meci”, a spus Sandu Iacob.
Antrenorul vasluienilor mizează pe o sală arhiplină, astfel încât victoria să fie şi mai facilă: “Ne dorim o sală arhiplină. Am văzut că pe reţelele de socializare suntem susţinuţi în număr foarte mare. Ar fi frumos ca acest lucru să fie simţit şi la sală. Avem nevoie de susţinerea morală a fanilor, iar aceşti băieţi merită un asemenea public minunat cum e cel de la Vaslui”.
În privinţa şanselor de menţinere directă în Liga Naţională, Sandu Iacob a precizat că “suntem condiţionaţi de ce va face Minaur. Însă, obiectivul care ne este acum la îndemână e să prindem barajul de menţinere în Liga Naţională”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button