Sport

HC Vaslui-CSM Focșani 34-23 (19-9) Încă un pas către locul doi!

DSC_0296
HC Vaslui și-a luat revanșa în fața nou-promovatei, CSM Focșani, după umilința din tur. Formația vasluiană și-a ridiculizat adversarul, obținând o victorie clară, care o apropie la un punct de locul doi din play-out, ocupat de Minaur, băimărenii remizînd acasă, scor 32-32, cu Energia Tg.Jiu.

HC Vaslui a avut nevoie de cinci minute, pentru a face diferen]a `n fa]a adversarei. După opt minute, tabela arăta deja scorul de 5-2 în favoarea gazdelor. Peste alte patru minute, vasluienii aveau un avans de cinci goluri, scor 9-4. Imediat, elevii lui Sandu Iacob s-au “adăpostit” la o diferență de nouă goluri, scor 16-7, pentru ca prima parte să se încheie cu zece goluri în dreptul Vasluiului, scor 19-9.
în partea a doua, gazdele, impulsionate de public, dar și de egalul dintre Minaur și Energia Tg.Jiu (scor 32-32), au luat avans de 12 goluri, scor 24-12. Oaspe]ii nu au mai avut energia din tur, însă au încercat să limiteze proporțiile scorului. Fără șansă! Cu mai puțin de un sfert de oră de final, vasluienii au dus diferen]a la 13, scor 30-17, eviden]iind cel mai bine valoarea băieților antrenați de Sandu Iacob și Alexandru Acsinte.
Au fost și 14 goluri în dreptul HC Vaslui, scor 32-18, însă Sandu Iacob a rulat tot lotul, inclusiv tânărul portar Ciprian Ifteni, astfel că scorul final a fost 34-23.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button