Sport

HC Vaslui-CSM Făgăraș, joi, ora 18.30


HC Vaslui are un meci extrem de important în această seară, cu CSM Făgăraș, o contracandidată la lupta pentru evitarea retrogradării. Bogdan Pralea speră ca echipa să spargă gheața, astfel încât să bucure publicul vasluian, pe care îl așteaptă în număr mare la sală.
”Meciul de joi va fi unul extrem de important pentru noi, deoarece punctele puse în joc vor conta extrem de mult în Play-Out. Ne dorim să obținem victoria, atât pentru moralul nostru, cât și pentru publicul vasluian, victorie care o așteptăm cu toții de ceva vreme. Trebuie să trecem peste problemele legate de lot, cu mulți accidentați, și să facem un meci foarte bun pe durata întregului timp regulamentar de joc, pentru a putea obține toate punctele. Pentru acest lucru este nevoie și de suportul publicului vasluian. Îi așteptăm alături de noi”, a spus Bogdan Pralea.
Partida va fi arbitrată de cuplul O.Fânață (Arad)-S. Hendrea (Maramureș), observator fiind buzoianul Vasile Pavel, coordonatorul Comisiei de Arbitri din cadrul FRH.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button