LocalSport

Hany Ragab, pas către liga a treia

Singurul străin din liga a patra, egipteanul Hany Ragab, a semnat cu FC Panciu, ocupanta locului 11 în seria I a ligii a treia.

Liga a patra vasluiană a rămas fără singurul străin, Hany Ragab, înregimentat până ieri la Vitis Şuletea, ocupanta locului secund.
Egipteanul de 36 de ani a făcut pasul către liga a treia din România, semnând pe o perioadă de patru luni cu FC Panciu, ocupanta locului 11 în seria I a ligii a treia.

“Am avut mai multe oferte, însă am semnat cu cei care m-au dorit cel mai mult. S-a mai interesat de mine şi Bucovina Pojorâta, din liga a doua, însă nu mai puteam aştepta la infinit, ţinând cont că returul începe în scurt timp”, a spus jucătorul.

Hany Ragab promite că din vara va ajunge în liga secundă, însă visul său e de a evolua în prima ligă: “Sper să fiu sănătos şi să joc cât mai bine la noua mea echipă. Vreau să demonstrez că merit să evoluez într-o ligă superioară. Simt că pot să joc până la 40 de ani. Am experienţa necesară, pentru că am jucat mulţi ani în prima ligă din Egipt”.

Egipteanul este golgheter în liga a patra, cu 14 reuşite în 13 meciuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button