Grupul de firme Safir lansează noi produse marca „Fomică?”

Satisfacerea cerințelor consumatorului cu un ritm alert de viață, aflat într-o permanentă căutare de produse alimentare proaspete, reprezintă principalul pilon al dezvoltării gamei de produse ”Fomică?” de preparate și semipreparate.

Grupul de firme Safir menține și în 2019 tendința de dezvoltare a sortimentaţiei de produse semipreparate. Astfel, “Fomică?” își mărește portofoliul de produse și vine şi cu un nou ambalaj: lansează pe piaţă jumătățile de pui afumate iar cârnații de pui afumați și fierți vor avea un nou mod de ambalare.
Începând cu luna Februarie, pot fi găsiți în magazine cârnații de pui afumați și fierți, într-un nou ambalaj practic, ce conține patru bucăți de cârnați vidați în atmosferă controlată, cantitatea optimă pentru un consum zilnic.
Garantat toate produsele ”Fomică?” nu conțin aditivi, coloranți și conservanți. Toate produsele sunt recomandate și copiilor, datorită conținutului de 100% carne de pui și condimente naturale, bogate în proteine și cu un conținut redus de grăsimi. Se pot consuma ca atare sau pregătite în funcție de rețetele dorite de consumatori.

Produsele noastre se disting prin faptul că sunt preparate românești, produse proaspete și au gust adevărat de pui. “Fomică?” provine din carnea proaspăt refrigerată de la Deliciosul de Vaslui, o marcă proprie Safir.

Experiența de 27 de ani, dar și respectarea unui cumul de valori sănătoase stau la baza dezvoltării brandului “Fomică?”, care satisface cu brio nevoia consumatorului, dorințele culinare ale acestuia și care asigură siguranța alegerii unui produs de încredere.
Informații despre preparate și semipreparate din carne de pui ”Fomică?”: www.safir.ro/ro/fomica

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *