Ghișeul de înmatriculări auto de la Bârlad, în casă nouă!

De marți, 6 aprilie, Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui beneficiază de un spațiu adecvat pentru desfășurarea în bune condiții a activității ghișeului din Bârlad.

Personalul SPCRPCIV Vaslui se va muta din incinta clădirii Poliției Municipale Bârlad în noul spațiu situat pe strada George Enescu, nr. 4, bl. G2, parter (fostul sediul al Poliției Locale).

Acesta a fost dotat cu mobilier și este în prezent complet funcțional

”După cum se știe, eforturile noastre de a deschide un punct de lucru la Bârlad, cel puțin pentru înmatriculările auto, au demarat încă de anul trecut. Au avut loc câteva deplasări la București, unde am găsit înțelegere și am putut începe discuții în concret. Acum, ghișeul de la Bârlad, care a fost deschis temporar în sediul Poliției Municipale, se va muta într-un spațiu adecvat, spunem noi, pentru această primă etapă. Urmează, evident, în perioada imediat următoare, în colaborare cu SPCRPCIV Vaslui, să analizăm atât prelungirea programului de lucru (luni-vineri: 08.00 – 16.00, n.r.), cât și extinderea activității cu publicul și pe segmentul permise de conducere. Vreau să menționez că deschiderea acestui ghișeu nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Instituției Prefectului Județului Vaslui și al subprefectului cu atribuții în domeniu”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

De menționat că noul ghișeu de la Bârlad va fi deschis publicului, doar pentru înmatricularea vehiculelor, în fiecare zi de marți și joi, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *