ActualitateLocal

Flori și muzică bună, de 8 martie la Ștefan cel Mare

DSC_1647

De 8 martie, primarul Mihai Moraru și viceprimărița Despinsa Ciobanu a ținut ca în acest an să le surpindă pe reprezentantele sexului frumos din comuna Ștefan cel Mare. Peste 600 de femei au ținut să fie prezente la concertul oferit de maestrul Nicolae Botgros, dirijorul Ansamblului „Lăutarii”, și solistul basarabean, Ion Paladi. „Dorul Basarabiei”, „Să ne cânte o vioară” sau „Sârba asta-i cu noroc” au fost o parte din piesele interpretate de îndrăgitul solist de muzică populară.
„E un moment de sărbătoare, dar și unul de bilanț. Țin să vă anunț că la Mărășeni vom construi un cămin cultural și sper ca la anul să sărbătorim 8 martie și acolo. La Ștefan cel Mare au fost reluate lucrările la școală, iar din toamnă copiii vor învăța în condiții normale, ca în oraș. Aducțiunea de apă și canalizare e aproape de final în Mărășeni, Ștefan cel Mare și Cănțălăre[ti. Începem asfaltarea drumurilor din Bârzești, Călugăreni și Muntenești. Sunt doar o parte din proiectele pe care le vom derula în perioada următoare”, a spus primarul Mihai Moraru.
Sutele de femei din comună au mai fost întâmpinate cu flori, prăjituri și voie bună, alături de ele fiind și senatorul Doina Silistru: „Vă doresc o primăvară frumoasă. Să nu uitați că aveți în fruntea comunității doi oameni gospodari, care au reușit să transforme în bine întreaga comună. Voi rămâne alături de d-voastră, indiferent dacă voi mai fi sau nu în această postură”.
La Bârzești, alături de localnici s-a aflat și prețedintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, care a împărțit flori la toate femeile prezente la eveniment.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button