Final de an la Școala ”Constantin Parfene”


A devenit o tradiție ca Școala ”Constantin Parfene” Vaslui să organizeze la sfârșitul fiecărui an școlar un splendid spectacol artistic, la care își dau concursul atât elevi de la clasele primare, cât și cei de la clasele gimnaziale. Copiii au pregătit o multitudine de momente artistice, diverse, atât din punct de vedere al abordării tematice, cât și al prezentării, majoritatea etalând costumații dintre cele mai complexe.
Pe scena Teatrului de Vară, elevii Școlii ”Constantin Parfene” au prezentat dansuri tematice, dansuri sportive și de societate, piese de teatru, interpretând, totodată, melodii cunoscute pe plan național.
În acest an, grație sponsorului Gaz Est, conducerea gimnaziului vasluian a reușit să-i premieze pe elevii rezultate deosebite la învățătură și concursurile școlare. Este vorba despre șefele de promoție Andreea Patricia Dragoslav și Miriam Mălina Matcașu, alături de Theodora Sabina Cărare, Vladiana Grigoraș, Daria Istrătucă, Ștefania Chiriac, Miruna Teodora Bălăuță, Denisa Costrășăl, Laura Pintilie, Maria Achiricioae, Denisa Olaru, Clara Doniga, Oana Gabriela Iordachi, Răzvan-Cosmin Cristia, Daria Theodora Hosofschi, Ștefania Falcă și Denisa Maria Cobzaru, care s-au remarcat la diferite concursuri și olimpiade școlare naționale.
”Sunt mândră de elevii școlii noastre, ne fac cinste cu adevărat. Este și o oră a bilanțului, fiindcă au adunat lauri atât la concursurile județene, cât și naționale, astfel că ne prezentăm în fața comunității cu capul sus”, a declarat Daniela Nane, directoarea Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *