ActualitateLocal

Fantasia, la Gala Premiilor Excelsior


Fantasia duce numele Vasluiului pe scena celui mai important eveniment coral din acest an. Este vorba despre Gala Premiilor Excelsior. Corala coordonată de profesorul Vasile Negură a trecut de preselecția națională și se va duela pentru premiile organizatorilor, alături de alte nouă coruri din țară.
Evenimentul va fi transmis în direct la TVR 2, duminică, 10 decembrie, de la ora 14.45, iar vasluienii vor avea ocazia să susțină Fantasia prin sistemul Televoting.
Fiecărei piese i se va aloca un număr de telefon, care se vor afişa pe parcursul melodiei, în mod egal pentru toţi concurenţii. Începând cu mesajul „START VOT”, telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie, astfel: prin sms trimiţând un mesaj text cu numărul de concurs al piesei preferate; prin apel vocal tastând numărul de concurs al piesei preferate.
”Voturile vasluienilor se vor transforma în puncte, care pot aduce un premiu pentru Fantasia. Clasamentul final se va stabili pe baza punctajelor acordate de juriu de specialitate si televoting. În caz de balotaj, câştigă corul care are cele mai multe note de 10. Dacă şi atunci se constată egalitate, se iau în calcul cele mai multe note de 9 şi tot aşa, până când se poate face departajarea. Dacă se menţine totuşi egalitatea între corurile notate, juriul va decide corul câștigător”, a spus profesorul Vasile Negură.
Gala Premiilor Excelsior va fi prezentată de cunoscuta jurnalistă Iuliana Tudor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button