Familia Safir a organizat cel mai mare flash mob din România

Peste 1900 de persoane au participat la cel mai mare flash mob din România în centrul municipiului Vaslui, eveniment organizat cu prilejul lansării noii identități vizuale a Grupului de firme Safir, intitulată de astăzi Familia Safir.

Dans, muzică, cadouri surpriză și multă voie bună au fost cuvintele cheie care au definit evenimentul,

”Am avut alături și altele lucruri la fel de importante: familie, timp liber și bunăstare. Pentru fiecare dansator, Familia Safir a donat câte 10 euro în contul unui proiect pentru comunitatea noastră și dedicat timpului petrecut în familie!”, au precizat organizatorii.

Reuniți sub un singur nume – Familia Safir, conducerea grupului de firme transmite un singur mesaj Felul de a fi bun care însumează „valorile noastre comune și ne ghidează toate acțiunile”.

Astfel, începând cu luna octombrie, produsele Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc (anterior Fomică?), vor fi grupate sub un singur nume de brand „Familia Safir” ce le va face ușor de identificat la raft.

„Acest moment înseamnă însă mai mult decât succesul unei afaceri, el reprezintă succesul parteneriatului dintre Familia Safir și comunitatea din care cu mândrie și respect facem parte. Avem convingerea fermă că binele unei companii este strâns legat de binele comunității în care ea crește și se dezvoltă și că Felul de a fi bun se învaţă în familie şi se dăruieşte mai departe în comunitate”, au transmis reprezentanții ”Familia Safir”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *