Sport

Energia Tg.Jiu-HC Vaslui, sâmbătă, ora 17

hc vaslui-energia
HC Vaslui este neînvinsă de patru meciuri şi speră să le câştige şi pe ultimele trei din play-out. Primul hop va fi mâine, la Târgu Jiu. Directorul tehnic al vasluienilor, Liviu Gugleş, susţine că o eventuală victorie în faţa Energiei ar însemna un plus pentru formaţia vasluiană în duelul de la distanţă cu Minaur Baia Mare. Acesta consideră că echipa este în creştere, iar locul ei este mai sus faţă de poziţia actuală.
“Datorită rezultatului de la Baia Mare, suntem mai aproape de locul 2. Asta înseamnă că trebuie să câştigăm toate jocurile pe care le mai avem. Sâmbătă la Tg Jiu, câştigând acel joc, vom lua o opţiune serioasă în lupta directă cu cei de la Baia Mare. Vom juca în penultima etapă cu ei. Mergem încrezători în forţele noastre. Echipa este în creştere, atât ca grup cât şi ca posibilitate de exprimare în joc. Locul nostru era mai sus, dar din cauza sincopelor care au fost în jocurile din campionatul regulat, am ajuns să ne batem pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat Liviu Gugleş.
La rândul său, antrenorul Sandu Iacob este mândru că a readus bucuria pe chipurile jucătorilor şi al suporerilor: “O victorie importantă, o victorie scontată pentru că, aşa cum ne dădeau şi casele de pariuri, am fost favoriţi azi. Ne cunoaştem valoarea şi diferenţa e clară între noi şi Focşani. Ce s-a întâmplat la Focşani se poate întâmpla doar o dată pe sezon. Îi felicit pe băieţi pentru că au jucat cu emoţie şi i-au făcut pe cei prezenţi la sală să participe la spectacolul sportiv pe care am încercat să-l facem. Am văzut mulţi oameni zâmbind în tribună, iar acest lucru i-a ajutat pe jucători să fie mai relaxaţi şi să facă un spectacol sportiv plăcut”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button