Sport

Energia Târgu Jiu-HC Vaslui 25-25 (13-15) Ghinioniştii

hc vaslui-energia
HC Vaslui a scăpat printre degete victoria în faţa liderului play-out-ului, Energia Târgu Jiu, care a egalat cu 14 secunde înainte de final, meciul încheindu-se egal, scor 25-25.
Formaţia vasluiană a condus aproape în permanenţă, având o singură sincopă în prima repriză, când gazdele au preluat conducerea (scor 10-9). În rest, elevii lui Sandu Iacob s-au aflat la conducere, terminând prima repriză cu un avans de două goluri (15-13).
În partea a doua, vasluienii păreau favoriţi, având, în primă fază, trei goluri avans, însă s-au desprins şi la cinci goluri, scor 21-16. Gorjenii, cu o serie consecutivă de trei goluri, s-au apropiat din nou la două goluri, scor 19-21. Avansul minim al vasluienilor a fost menţinut până cu un minut înainte de final. La scorul de 24-25, oaspeţii au avut atacul, însă Şelaru apără aruncarea lui Roşu. Acelaşi jucător a avut şansa de a aduce toate cele trei puncte pentru Vaslui, în ultima secundă, portarul Energiei reuşind şi de această dată să blocheze mingea.
Remiza este convenabilă echipei gazdă, care s-a salvat matematic de la retrogradare, iar HC Vaslui are nevoie de maximum de puncte din cele două jocuri, însă şi ajutor divin pentru ca Minaur să se încurce în ultima etapă, pentru a fi sigură de locul doi, ce o menţine în prima ligă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button