Tuesday , 31 January 2023, 11:26

Elevii de 10 ai județului, recompensați de ISJ cu diplome și premii în bani

În amfiteatrul Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui a avut loc un eveniment festiv încărcat de emoție, dar și de bucuria recunoașterii muncii elevilor de nota 10 din județ.

11 elevi au obținut anul acesta nota maximă la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

7 dintre elevii premiați pentru nota 10 la Evaluare Națională sunt de la școli din Vaslui, Bârlad și Hoceni. Pe lângă diploma acordată, aceștia au primit din partea ISJ Vaslui și un premiu în bani, în sumă de 1.000 de lei fiecare.

Cu diplome și recompense în bani au fost premiate și 4 elevi din Vaslui, Bârlad și Huși, care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat. Suma pe care au primit-o aceștia, care și-au luat examenul maturității cu notă maximă, a fost de 3.000 de lei fiecare.

Amalia Geman și Alexandru Brânză, ambii de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui, Maia Teodora Perju, de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, și Miruna-Ștefania Surdu, de la Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși, sunt elevii de la 10 de la bacalaureat.

Aida-Elena Afrăsînei (Școala ”Elena Cuza” Vaslui), Andrada Maria Bercea (Școala ”Iorgu Radu” Bârlad), Eva Chiriță (LMK Vaslui), Miruna Drăgunoi (Școala Hoceni), Bianca Maria Herghelegiu (Colegiul ”Gh.Roșca Codreanu” Bârlad), Daria Istrătucă (Școala ”Constantin Parfene” Vaslui) și Bianca Alicia Sandu (Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui) sunt elevii de 10 de la evaluarea națională.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *