ActualitateLocalSport

E oficial: HC Vaslui rămâne în Liga naţională

hc vaslui
Federaţia Română de Handbal (FRH) a risipit orice urmă de îndoială în privinţa clasamentului final al play-out-ului Ligii Naţionale. HC Vaslui încheie sezonul pe primul loc în play-out, locul 9 în clasamentul general, îmbunătăţindu-şi astfel poziţionarea în prima ligă faţă de prima ediţie, când a terminat pe locul 10.
“E un sezon în care, pe de o parte, ne bucură, însă, pe de altă parte, ne face să ne gândim la mai sus pentru noul sezon. A fost o conjuctură, în care atât eu, ca antrenor, cât şi preşedintele Bogdan Florea, precum şi o serie de jucători, ne-am aflat la debut în Ligă. Am învăţat multe în acest sezon, ne-am dorit mai mult, dar important e că ne-am atins obiectivul impus de staff-ul administrativ”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul se gândeşte deja la obiectivele pentru viitoarea ediţie a Ligii Naţionale: “Ne odihnim câteva zile, iar de luni trecem la treabă. Avem jucători care ne pleacă, avem jucători aflaţi la final de contract, cu care trebuie să renegociem contractele, însă vom urma paşii necesari, astfel încât să construim o echipă cu care să facem performanţă în noul sezon”.

Clasament final play out

1.HC Vaslui 36 puncte (^3)
2.Energia Tg.Jiu 36 puncte (0)
3.Minaur Baia Mare 36 puncte (-3)
4.CSM Focşani 32 puncte
5.CSM Ploieşti 31 puncte
6.Danubius Galaţi 1 punct

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button