ActualitateLocal

Două incendii în ultimele 24 de ore

incendiu-la-un-depozit-de-cereale-din-comuna-stremt-judetul-alba-895
În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al judeţului Vaslui şi Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a două incendii, astfel:

La ora 22.05, Detaşamentul de Pompieri Vaslui a intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă, din localitatea Văleni, comuna Văleni. Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-au deplasat la faţa locului două echipaje de stingere, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună. La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta în înteriorul casei, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință. În urma incendiului a ars un metru pătrat din planşeul din lemn al locuinței şi s-a degradat alți doi metri pătrați de planşeu, reuşindu-se salvarea locuinței cu toate bunurile din interior. Din primele cercetări, se pare că împrejurarea determinantă ce a condus la producerea acestui incendiu a fost un mijloc de încălzire neizolat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere.
În jurul orei 22:25, un alt apel primit prin în dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J., anunţa producerea unui incendiu la un depozit de furaje şi un adăpost de animale, aparținând cantonului silvic de pe raza localității Epureni, comuna Duda-Epureni. La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj de stingere cu o autospecială de intervenţie, din cadrul Secției de Pompieri Huşi, care a acţionat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. În urma incendiului, au ars aproximativ trei tone furaje, două tone coceni, circa 30 m.l. gard din scândură, 3 m.c. material lemons şi 150 kg cereale. Împrejurarea determinantă care a condus la generarea acestui incendiu a fost fumatul în locuri nepermise.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button