Dosare penale pentru doi bărbați prinși la volan fără permis sau cu permisul suspendat

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Decebal din municipiul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 18 de ani, din comuna Costești, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Decebal, din municipiul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 42 de ani, din Galați, județul Galați.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Doi tineri din Băcești au fost reținuți, după mai multe percheziții domiciliare. Polițiștii au găsit o adevărată ”comoară”!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Bărbat din Deleni, prins cu permis de conducere fals

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *