ActualitateLocal

Dosar penal pentru un vasluian prins la volan cu permisul suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi permisul de conducere valabil deţinut îi era reţinut de către poliţia rutieră.

În ziua de 05 decembrie a.c, în jurul orei 01.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni- I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe comunicația Berezeni-Fălciu, în dreptul stației I.T.A. Gura-Boziei, un autoturism, condus de un tânăr, cetățean român, în vârstă de 22 de ani.

„La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că acesta i-a fost reţinut de către poliţia rutieră a judeţului Vrancea, ca urmare a nerespectării regimului de viteză”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button