ActualitateLocal

Dosar penal pentru un vasluian prins beat la volan

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de o persoană care a fost depistată zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.

Marți, 3 august a.c., ora 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, o autoutilitară circulă haotic pe drumul național DN 15 D, din comuna Cănțălărești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui  sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat și identificat autoutilitara pe raza municipiului Vaslui, aceasta fiind condusă de către un bărbat în vârstă  de 54 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui.

 Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button