ActualitateLocal

Dosar penal pentru furt si conducere fără permis

index
Polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 21 ani, din comuna Dragomirești, care a sustras un autovehicul și l-a condus pe un drum județean, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii Postului de Poliție Dragomirești au fost sesizați de către un bărbat, în vârsta de 54 ani, din localitatea Doagele, comuna Dragomirești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autovehiculul ce fusese parcat în fața porții de acces în locuință. Pe timpul cercetărilor, autovehiculul a fost găsit abandonat, la aproximativ 3 km de locul în care fusese parcat, pe D.J. 241 C Dragomirești – Doagele, în afara părții carosabile, cu avarii în partea din față și partea lateral stânga.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că L. Vasilică, de 21 ani, din satul Poiana Pietrei, comuna Dragomirești, este persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt. Tânărul a sustras cheile autovehiculului din locuință, a condus pe D.J. 241 C, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile. Din verificările efectuate în baza de date privind conducătorii auto, polițiștii au stabilit faptul că L. Vasilică nu posedă permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button