ActualitateLocal

Dosar penal pentru fugă de la locul accidentului

index
Polițiștii rutieri au identificat un conducător auto care a părăsit locul producerii unui accident de circulație din care a rezultat vătămarea corporală a unui pieton.
Un bărbat în vârstă de 23 ani, din satul Bădeana, se deplasa pe partea dreaptă a D.E. 581, din direcția Tutova către Bârlad. La un moment dat a fost acroșat cu oglinda de un autovehicul înmatriculat în municipiul Iași, care se deplasa în aceeași direcție de mers. Conducătorul auto a discutat cu victima și ulterior a părăsit locul accidentului, fără a anunța polițiștii.
În noaptea de 21/22.08.2016 victima a solicitat la domiciliu un echipaj al ambulanței, fiind transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde a fost diagnosticată cu „policontuzii”.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, a fost identificat conducătorul auto în persoana lui B. Gheorghe, de 24 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați. Acesta a afirmat că a părăsit locul accidentului deoarece pietonul nu acuza dureri la momentul respectiv.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button