ActualitateLocal

Doi tineri reținuți după ce au agresat doi bărbați în fața unui club din Vaslui

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 21 de ani, din comuna Lipovăț, județul Vaslui, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, domiciliați în localitatea Lipovăț, respectiv Fundu Văii, comuna Lipovăț, bănuiți de comiterea infracțiunilor de de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în noaptea de Crăciun, 24/15 decembrie 2022, în fața unui club din municipiul Vaslui.

La ora 4.10, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu (desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență), au constatat, în mod direct, că în zona unui club din municipiul Vaslui, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, are loc o altercație în care sunt implicate mai multe persoane.

Polițiștii au intervenit, au stopat și aplanat conflictul, au restabilit ordinea și liniștea publică și au imobilizat și identificat doi bărbați participanți la încăierare, care ar fi agresat două persoane vătămate (bărbați din comuna Oltenești, județul Vaslui).

La data de 25 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs infracțiunile cercetate, identificarea persoanelor participante, probarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button