ActualitateLocal

Doi tineri de 20 şi 25 de ani, prinşi drogaţi la volan; unul dintre ei circula cu 150 de kilometri pe oră

Doi tineri în vârstă de 20, respectiv 25 de ani au fost prinşi conducând sub influenţa drogurilor, unul dintre ei mergând cu o viteză de 150 de km/h.

‘Poliţiştii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DE 581, în comuna Costeşti, au surprins cu aparatul radar şi oprit un autoturism, înmatriculat în Anglia, care se deplasa din direcţia Crasna spre Bârlad, cu o viteză de 150 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 70 km/h, condus de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Deleni. Întrucât conducătorul depistat manifesta un comportament euforic, agitat, a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la ketamină. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive’, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui, într-un comunicat de presă.

Celălalt tânăr a fost depistat de poliţişti în urma unui control desfăşurat în municipiul Bârlad.

‘Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la cannabis. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive’, mai precizează sursa citată.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button