Doi bârlădeni au fost arestați, după ce au spart o locuință

Polițiștii bârlădeni au reținut doi bărbați din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională  a doi bărbați în vârstă de 29, respectiv 34  de ani, din municipiul Bârlad, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 31 iulie a.c, bărbații ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei locuințe din municipiul Bârlad, de unde ar fi sustras bunuri de valoare.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 15.000 lei.

În cursul zilei de 7 august a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii bârlădeni i-au reținut pe ce doi bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *