ActualitateLocal

Documente false prezentate la controlul de frontieră

646x404
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

În ziua de 16 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, în P.T.F.Albiţa/judeţul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Renault, model Espace, înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul român Cătălin V., în vârstă de 43 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea documentelor autovehiculului – certificat de inspecţie tehnică periodică, talon inspecţie tehnică periodică şi asigurare auto tip carte – verde prezentate la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind false total.
Cu privire la cele constatate, Cătălin V. a declarat că a achiziţionat documentele prezentate la control în schimbul sumei de 300 euro şi nu are cunoştinţă despre faptul că acestea sunt false.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button