ActualitateLocal

Deputatul Mihai Botez le-a mulțumit vasluienilor pentru votul acordat la alegerile din 9 iunie

USR Vaslui a organizat prima conferință de presă după alegerile din 9 iunie. Au luat cuvântul deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui și Andreea Vasluianu, primarul ales al comunei Bogdănești.

Mihai Botez le-a mulțumit, în deschiderea conferinței, vasluienilor pentru votul acordat în cursa pentru Președinția CJ Vaslui:

„17124 de vasluieni au votat pentru președinția CJ cu mine și le mulțumesc încă o dată pentru asta. Știu sigur că au dat un vot în cunoștință de cauză și știu sigur că nu au fost voturi cumpărate. Voturile cumpărate sunt cel mai mare rău pentru democrație, iar în această campanie am primit tot timpul semnale de mită electorală cu produse date alegătorilor și chiar bani. Aceste practici dăunează democrației pentru că acel cetățean care și-a vândut votul nu are un angajat la primărie care să îl servească ci un stăpân. Voturile date USR au fost date pentru un partener al cetățenilor în administrația publică”, a spus Mihai Botez.

În același timp, președintele USR Vaslui a subliniat faptul că lucrurile nu se vor schimba în județul Vaslui, dat fiind faptul că acesta va fi guvernat în următorii 4 ani de PSD: „USR va fi prezent în multe dintre consiliile locale și în Consiliul Județean Vaslui unde consilierii vor fi o garanție că principiile USR cu care am candidat, respectiv transparență administrativă și cheltuirea eficientă banului public, vor fi respectate. Vă asigur că vor semnala public orice derapaj și vor urmări doar interesul cetățenilor din comunitățile unde au fost aleși.”

Nu în ultimul rând, Mihai Botez a prezentat-o pe Andreea Vasluianu, primarul USR ales al comunei Bogdănești.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care și-au pus încrederea în mine, acordându-mi votul. Este o mare responsabilitate de care mă voi achita cu demnitate și dedicare. Vă spun înainte de a îmi începe mandatul, că nu vă voi dezamăgi, că toate nevoile și problemele despre care am vorbit în campanie își au locul în agenda mea administrativă și că împreună vom face din Bogdănești un loc mai bun, mai frumos, mai drag.” a declarat Andreea Vasluianu.

Andreea Vasluianu a subliniat, de asemenea, cei 3 piloni esențiali pe care se va baza mandatul de primar.

„Voi face o evaluare imediată, pentru a vedea unde ne situăm referitor la nevoile comunei, în special în ceea ce privește infrastructura și cum trebuie să alocăm resursele de care dispunem. Evaluarea va fi una constantă, pentru a ști ce facem bine și ce putem să îmbunătățim. Al doilea pilon va fi cel al consultării publice. Activitatea primăriei va fi transparentă și vom oferi un exemplu în tot județul despre cum trebuie gestionată o primărie. Al treilea pilon va fi cel al fondurilor europene, fără de care o comunitate nu se poate dezvolta în mod armonios.

Poate va fi greu la început, dar mă bazez pe relația și pe susținerea conducerii  județene a USR și a specialiștilor din partid. Sunt sigură că împreună cu ei putem căuta și găsi sprijin la instituțiile județene și naționale pentru dezvoltarea comunei”, a spus Andreea Vasluianu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button