ActualitateLocal

Depistat la controlul de frontieră tractând o remorcă neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română și R. Moldova care a fost depistat tractând o remorcă care nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 01 februarie a.c., în jurul orei 16.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 52 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion și o remorcă, aceasta din urmă având aplicat un număr de înmatriculare specific Marii Britanii.

”Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a remorcii în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că aceasta nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată pentru a putea circula pe drumurile publice din România și că numărul de înmatriculare aplicat este atribuit unui alt vehicul”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button