ActualitateLocal

Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a fost depistat conducând un autovehicul ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 02 martie a.c., în jurul orei 09.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu cetățenie R.Moldova, în vârstă de 66 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz înmatriculat în R. Moldova și remorca înmatriculată în Germania.

„La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control, colegii noştri au constatat că remorca are atribuite numere de înmatriculare provizorii, cu valabilitate limitată şi valabile doar pe teritoriul Germaniei”, au precizat reprezentanții STPF Vaslui.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România cu vehiculul în cauză.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button