EducatieLocal

De Moș Nicolae, Primăria Vaslui organizează Gala Olimpicilor

Pe 6 decembrie, Primăria Vaslui va organiza o Gală a Olimpicilor, unde elevii cu performanțe la olimpiadele și concursurile școlare naționale vor fi premiați.

În total, 74 de elevi vor primi din partea municipalității diplome și premii în bani.

Sumele aprobate de Consiliul Local sunt cuprinse între 1.000 lei și 1.500 lei de elev, în funcție de rezultatul obținut.

Printre olimpicii care vor fi premiati se numără și cei 6 elevi care au reușit să obțină la Olimpiada Națională de Fizică de anul acesta o medalie de aur, două de argint și una de bronz. Este vorba despre Andrei Bordeianu (în prezent student la Facultatea de Medicină și Farmacie din București), Iustina Aurelia Novac, Andreea Ioana Mihalachi și Norina Alexandru, toti patru fiind elevi ai Liceului “Mihail Kogălniceanu”.

”Am dorit foarte mult să organizăm această Gală, pentru a răsplăti munca acestor copii minunați. Ei ne reprezintă și reprezintă cu cinste comunitatea. Au demonstrat, oriunde au fost, că Vasluiul înseamnă și altceva, că aici se face performanță. Acești elevi deosebiți sunt adevărații ambasadori ai municipiului Vaslui, prin rezultatele pe care le-au obținut la olimpiadele și concursurile școlare”, a spus primarul Vasile Pavăl.

În cadrul Galei vor fi premiați și profesorii îndrumători.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button