ActualitateLocal

De luni se redeschid sălile de fitness! Află ce reguli vor fi impuse!

De luni se redeschid majoritatea sălilor de fitness din orașele Vasluiului. Acestea au anunțat deja că vor fi impuse anumite reguli.

Triajul epidemiologic este obligatoriu, trebuie realizat de cel care administrează sala, termometrizarea persoanelor care vin la sală este, de asemenea, obligatorie, la fel repartizarea şi alocarea fiecărui participant la activitatea de fitness.

Se va lucra în regim individual pe o suprafaţă de şapte metri pătraţi.

”Purtati masca de protectie la intrare in incita sălii, urmand sa o să-ți jos în timpul antrenamentului. Accesul la vestiare se va face pe rând. Organizati-va spatiul de pregatire sportiva si succesiunea operatiilor astfel încat sa se mentina distantarea fizica. Sunt obligatorii triajul epidemiologic și termometrizarea persoanelor. Foloseste dezinfectantul pentru maini, pus la dispozitie de sala. Evitati aglomeratia – respectati in incinta distanta de 1,5 metri unul de altul. Nu este permis accesul clientilor cu temperatua mai mare de 37,3oC. Curatati suprafetele, aparatele si accesorii cu dezinfectant inainte si dupa folosire. Folositi prosoape personale pe fiecare aparat. Nu este permis accesul cu incaltari de strada”, anunță Emilian Știrbu, instructor la una dintre sălile de fitness din Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button