ActualitateLocal

Dat în urmărire internațională doar de o zi, depistat la controlul de frontieră


Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente, un cetățean din R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autoritățile din Italia cu o zi în urmă.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat pentru a intra în țară, cetățeanul din R. Moldova, Oleg B., în vârstă de 32 de ani, conducând un autocamion marca Daf, înmatriculat în România.
”La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emisă de autorităţile din Italia, la data de 3 august, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Italiei”, a precizat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.
Oleg B. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a IPJ Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button