ActualitateLocal

Dascălii pensionari premiați de Ziua Educației

De Ziua Educației, conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui a ținut să îi evidențieze și să le mulțumească dascălilor ieșiți la pensie.

Evenimentul, găzduit de Sala Arta a Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, reprezintă un gest simbolic de recunoştinţă pentru anii de muncă și dăruire ai dascălilor.

„Port aceeași recunoștință tuturor dascălilor, precum o port domnului meu învățător care a modelat persoana pe care o vedeți. A modelat un om, pe care ceilalți profesori au reușit să-l modeleze mai departe. Pentru asta le sunt veșnic recunoscător. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut în toți acești ani de școală. Cred că veți face la fel și dincolo de catedră. Să vă bucurați cât mai mult de această nouă etapă a vieții. La mulți ani!”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Dincolo de sărbătoarea educației, inspirația actualei conduceri a ISJ Vaslui de a aduna majoritatea cadrelor didactice ieșite la pensie în ultimul an, care au construit edificiul educației vasluiene, a fost de bun augur.

„De la munca bibliotecarului, munca secretarului, munca contabilului, tuturor celor implicați, administratori de patrimoniu, administratori financiari, muncitori, tot personalul din fiecare școală și grădiniță, până la dascăli, care ați pus umărul la dezvoltarea sistemului educațional, dăruind în permanență învățare. Calde felicitări și urări de bine. Sănătate deplină și ani mulți de pensie, trăiți în armonie și respect. Să vă bucurați de momentele frumoase petrecute alături de familii și prieteni. Pentru noi, ISJ Vaslui, este o mândrie că v-am avut și vă avem colegi în continuare”, a precizat Cristiana Botan, inspectorul general al ISJ Vaslui.

Evenimentul a cuprins și o serie de momente artistice oferite cercurile Palatului Copiilor Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button