Sport

Danubius Galaţi-HC Vaslui 32-39 (14-23)

hc vaslui
HC Vaslui a obţinut la Galaţi o victorie clară, la capătul unui meci în care diferenţa de valoare a fost evidentă. Gazdele au rezistat până la scorul de de 12-10, după care vasluienii şi-au intrat în ritm şi s-au distanţat confortabil pe tabelă. Elevii lui Sandu Iacob au avut şi 11 goluri avans, scor 29-18, însă şi-au ţinut adversara la distanţă pe toată perioada părţii a doua. S-a încheiat cu scorul de 32-39, succes ce o aduce pe Vaslui în postura de lideră în play-out, la egalitate de puncte cu Energia Târgu Jiu şi Minaur Baia Mare, fiecare cu câte 36 de puncte. Departajarea s-a făcut după meciurile directe din play-out. Toate cele trei formaţii au câte cinci puncte, însă vasluienii au plus 3 la golaveraj, faţă de zero în dreptul Energiei şi minus 3 pentru Minaur.
Băimărenii rumegă destul de greu situaţia de a evolua la turneul de baraj şi încă mai speră la o minune astăzi, când Comisia de Competiţii va anunţa oficial clasamentul play-out-ului.
Pentru HC Vaslui au marcat Roşu (8), Anton (5), G.Bujor (5), M.Bujor (4), Barac (4), Moldovanu (3), Soare (2), Hrimiuc (2), Mihai Sandu (2), Hagiu (2), Cotinghiu (1) şi Pasere (1).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button