Anunţuri

Cursuri de calificare gratuite

anofm-400x230
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui organizează gratuit cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri. Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă li se oferă astfel posibilitatea dobândirii cunoştinţelor teoretice şi practice specifice unei noi meserii care să mărească şansele ocupării unui loc de muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Munca Vaslui organizează în perioada imediat următoare cursuri în meseriile de CONFECTIONER, SECRETARA DACTILOGRAFA, AGENT DE SECURITATE, INSPECTOR RESURSE UMANE, INSPECTOR IN DOMENIUL SANATATII SI SECUTITATII IN MUNCA, INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE
Persoanele aflate în căutarea unui loc de munca care doresc sa urmeze unul din programele de formare profesionala menționate, pot afla informații suplimentare la Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, etaj 1, camera 184, sau la telefon: 0235/318184.

Cursurile sunt gratuite şi pentru şomerii neindemnizaţi aflaţi în evindenţa agenţiei ca persoane în căutarea unui loc de muncă. Orice persoană care doreşte să beneficieze în mod gratuit de serviciile oferite de către agenţia noastră se poate înscrie pe baza unui dosar care cuprinde: copie după cartea de identitate, copie după certificatele de studii, adeverinţă medicală din care să reiasă că este apt de muncă sau are eventuale restrictii medicale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button