Sport

Curs de antreprenoriat la DJST Vaslui


Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui anunță organizarea unui curs acreditat de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale.
Sunt așteptate înscrierile a 25 de tineri pentru cursul ce se va desfășura în lunile octombrie-noiembrie, în cadrul proiectului „Program național de formare”.
Potențialii participanți trebuie să fie cetățeni români cu domiciliul stabil în județul Vaslui (sau cu viză de flotant pentru județul Vaslui), să dețină act de identitate valabil, să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani și să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat.
Pentru a se înscrie, tinerii sunt nevoiți să scrie o scrisoare de intenție (600-1000 de cuvinte) și să depună, alături de aceasta, actul de identitate în copie conform cu originalul și diploma de bacalaureat, în copie conform cu originalul.
În perioada 21-27 septembrie vor fi depuse aplicaților, care vor fi analizate în perioada 28-29 septembrie. Pe 2 octombrie vor fi afișate rezultatele, urmând ca eventualele contestații să fie analizate în perioada 4-5 octombrie. Rezultatele finale vor fi afișate 6 octombriee, pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului.

Related Articles

Back to top button