Cupa a rămas la Vaslui


Vasluiul, prin echipajul Școlii “Dimitrie Cantemir”, a căștigat ediția din acest an a Cupei “Podul Înalt”, concurs național de educație rutieră. Pe locul 2 s-a clasat echipajul județului Botoșani, podiumul fiind întregit de Buzău.
La proba de cunoaștere teoretică a regulilor de circulație, cei mai buni au fost Alexandra Baciu (Vaslui), Anamaria Baciu (Vaslui), Robert Ionașcu (Buzău).
Proba de îndemânare cu bicicleta în poligon i-a avut drept câștigători pe Anamaira Baciu (Vaslui), Vasile Mititelu (Vaslui) și Cristian Bădiță (Dâmbovița).
Primele locuri la proba de respectare a regulilor de circulație în parcul școală au fost ocupate de Vasile Mititelu (Vaslui), Anamaria Baciu (Vaslui) și Gabriel Ciobanu (Botoșani).
”Concursul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Vaslui și are ca scop o mai bună popularizare în rândul elevilor a normelor şi regulilor de legislație rutieră, promovarea mersului pe bicicletă ca alternativă pentru o viaţă sănătoasă, precum şi conştientizarea tinerilor cu privire la numărul mare de accidente, ale căror victime sunt”, a declarat Mihai Moșnianu, organizatorul concursului.
Copiilor le-au fost oferite, cu sprijinul sponsorilor acestei ediții, premii care au constat în cupe, medalii și diplome.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Show live cu Raluka și Proiectul Balkanic la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui

În prima seară din cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui, mii de vasluieni s-au distrat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *