ActualitateLocal

Cupa a rămas la Vaslui


Vasluiul, prin echipajul Școlii “Dimitrie Cantemir”, a căștigat ediția din acest an a Cupei “Podul Înalt”, concurs național de educație rutieră. Pe locul 2 s-a clasat echipajul județului Botoșani, podiumul fiind întregit de Buzău.
La proba de cunoaștere teoretică a regulilor de circulație, cei mai buni au fost Alexandra Baciu (Vaslui), Anamaria Baciu (Vaslui), Robert Ionașcu (Buzău).
Proba de îndemânare cu bicicleta în poligon i-a avut drept câștigători pe Anamaira Baciu (Vaslui), Vasile Mititelu (Vaslui) și Cristian Bădiță (Dâmbovița).
Primele locuri la proba de respectare a regulilor de circulație în parcul școală au fost ocupate de Vasile Mititelu (Vaslui), Anamaria Baciu (Vaslui) și Gabriel Ciobanu (Botoșani).
”Concursul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Vaslui și are ca scop o mai bună popularizare în rândul elevilor a normelor şi regulilor de legislație rutieră, promovarea mersului pe bicicletă ca alternativă pentru o viaţă sănătoasă, precum şi conştientizarea tinerilor cu privire la numărul mare de accidente, ale căror victime sunt”, a declarat Mihai Moșnianu, organizatorul concursului.
Copiilor le-au fost oferite, cu sprijinul sponsorilor acestei ediții, premii care au constat în cupe, medalii și diplome.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button