Sport

CSU Suceava-HC Vaslui 23-19 (10-13)

suceava-hc-vaslui
Handbaliştii Vasluiului s-au bătut singuri la Botoşani, întrerupând seria fastă de rezultate din Liga Zimbrilor. Elevii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte au început perfect meciul în faţa Sucevei, având 0-2. Împinşi de cei peste 600 de suporteri, sucevenii au revenit pe tabelă cu o serie de patru goluri consecutive, scor 4-2.
Vasluiul nu a cedat lupta şi a preluat conducerea, ţinându-şi adversarul la un gol sau două în spate. În ultimele trei minute ale primei părţi, oaspeţii au avut trei goluri avans, diferenţă menţinută până la pauză, scor 10-13.
Startul părţii a doua a aparţinut jucătorilor vasluieni, care au preluat conducerea la patru goluri, scor 10-14.
Din dorinţa de a face cât mai mult, atât oaspeţii, cât şi gazdele s-au grăbit şi au comis multe greşeli, de la mingi scăpate, la paşi şi ratări din situaţii de unu la unu. Dovadă că în primele 20 de minute ale părţii a doua, vasluienii au marcat doar şase goluri, iar gazdele-patru.
Ultimele zece minute din meci sunt inexplicabile pentru jucătorii lui Sandu Iacob. Având patru goluri avans, scor 19-15, toată lumea se gândea deja la o victorie a Vasluiului. N-a fost să fie, asta pentru că oaspeţii nu au mai marcat niciun gol, perioadă în care au irosit şi două aruncări de la şapte metri, făcându-l mare pe portarul Şelaru, pe care l-au nimerit în toate părţile corpului. De cealaltă parte, gazdele au marcat de opt ori în nouă minute de joc, trecând de la agonie la extaz, scorul final fiind de 23-19 pentru Suceava.
Cu acest rezultat, formaţia vasluiană se menţine pe locul 5 în Liga Zimbrilor, la un punct distanţă de locul 3, ocupat de Potaissa Turda.
Pentru HC Vaslui au marcat G.Bujor (7), M.Bujor (6), Barac (3), M.Sandu (1), Hagiu (1), Claudiu Dediu (1).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button