LocalSport

CSM Vaslui-Potaissa Turda 32-35 (16-18): ”Eroii” au fost în verde!

Potaissa Turda, la valoare lotului, nu avea nevoie de ajutorul arbitrilor, care au devenit mai ceva ca Divinitatea la handbal, pentru a se impune la Vaslui.

Robert Harabagiu și Silviu Stănescu, ambii din Moreni, au ”ciupit” atât cât a trebuit, părăsind polivalenta vasluiană într-un cor de fluierături.

De altfel, în partea a doua, la fiecare întrerupere a jocului, cei peste 500 de spectatori au avut de reproșat câte ceva celor doi arbitri, fiind huiduiți și fluierați.

Aceștia au acordat cu lejeritate forțări în atac sau pași împotriva vasluienilor, au văzut, numai ei, aruncări de la 7 m pentru Potaissa, iar observatorul FRH, Ion Șerbu, nu a avut nicio reacție la ”ciupelile” celor doi fluierași.

Vasluienii au condus pe tabelă preț de mai bine de 19 minute, oaspeții reușind să întoarcă rezultatul în ultimele zece minute ale primei reprize, la scorul de 11-12.

În partea a doua, Potaissa a avut două serii a câte 4 goluri consecutive, majorând diferența la opt goluri, 21-29, asta pe fondul micilor ”găinării” făcute de arbitri, care au oprit în câteva rânduri atacurile gazdelor, pe motiv de forțare în atac.

Pe acest fundal, vasluienii mai au forța fizică necesară de a porni de la capăt, iar cu patru minute înainte de final, micșorează ecartul la două goluri, scor 30-32.

Din păcate, ratările lui Amihăesi și Khadkevic, din postură de singur cu portarul, pun plumb în adidașii vasluienilor, care nu mai pot ține ritmul și pierd partida la trei goluri diferență, scor 32-35.

Pentru CSM Vaslui au marcat Florin Acatrinei 8, Silvian Amihăesi 5, Andrei Popa 5, Răzvan Farcaș 3, Andrei Voinea 2, Vladimir Carali 2, Maksym Karamyshev 2, Bogdan Cîrchea 2, Aleksei Khadkevich 2, Valentin Petrila 1.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button