Sport

CSM Focşani-HC Vaslui, duminică, ora 18.30

DSC_0037
HC Vaslui va evolua duminică, în deplasare, urmând a întâlni o echipă pe care a învins-o de două ori în sezonul regulat. Chiar dacă la prima vedere, vasluienii sunt favoriţi, meciul cu CSM Focşani se anunţă destul de dificil, adversara fiind una incomodă pe propriul teren.
“Avem un meci cu un adversar incomod, datorită faptului că se joacă până la epuizare la Focşani. Trebuie să învingem, pentru a fi în grafic”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul mai susţine că încă are emoţii în privinţa evitării retrogradării, însă rămâne optimist şi speră ca toate problemele de la echipă să se rezolve.
“Emoţiile sunt până la capăt, pentru că sunt lucruri pe care nu le cunoaştem foarte bine şi lucrurile astea ne fac să fim circumspecţi vizavi de evoluţia noastră în play-out. Secretul îl cunoaştem, rămâne doar să găsim un echilibru între problemele pe care le avem în afara terenului şi lucrurile pe care le facem în teren”, a completat Iacob.
Etapa a II-a (duminică, 17 aprilie): Danubius Galaţi – CSM Ploieşti, CSM Focşani – HC Vaslui, Energia Tg. Jiu – Minaur Baia Mare.

Clasament play-out

1. Energia Târgu Jiu – 27 puncte
2. Minaur Baia Mare – 22 puncte
3. Handbal Club Vaslui – 19 puncte
4. CSM Ploieşti – 14 puncte
5. CSM Focşani – 13 puncte
6. Danubius Galaţi – 1 punct

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button