Tuesday , 31 January 2023, 11:54

Criză de sânge la Vaslui. Centrul de Transfuzie Sanguină organizează colecte mobile

Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad se confruntă cu o scădere a numărului de donatori de sânge, reprezentanţii instituţiei organizând în perioada următoare colecte mobile de sânge în municipiile Vaslui şi Huşi, în vedere refacerii stocului de sânge.

Reprezentanţii instituţiei i-au îndemnat pe vasluieni să ajute la salvarea de vieţi omeneşti prin donarea de sânge şi au anunţat că vor fi prezenţi în municipiul Huşi, la sediul protoieriei, pe data de 7 decembrie şi la Vaslui, la punctul de recoltare amenajat în Cartierul ’13 Decembrie’, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, pe data de 14 decembrie.

‘Centrul de Transfuzie Sanguină din Bârlad se confruntă cu o scădere importanta a donatorilor de sânge. Lansăm un apel la solidaritate pentru pacienţii care au nevoie de sânge. În fiecare zi cineva are nevoie de sângele tău! Donează sânge! Salvează vieţi’, au transmis reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad.

Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină Bârlad, singura unitate de acest fel din judeţ, colectează, testează, procesează şi distribuie sânge spitalelor din Vaslui şi Iaşi. Conducerea instituţiei face în mod constant apeluri către cetăţeni să doneze sânge.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *