ActualitateLocal

Brioșe cu piept de pui și cașcaval, un deliciu fără egal

Cui nu-i plac brioșele, cui? Ca să te răsfeți așa cum se cuvine atât la muncă, cât și acasă, și pentru că meriți pe deplin, am pregătit o rețetă de brioșe aperitiv cu piept de pui Deliciosul de Vaslui, pe care le gătești repede și ușor, cu puține ingrediente și doar câtiva pași simpli de urmat.

Pune-ți pofta-n brioșe cu piept de pui

Ingrediente de adunat  

  • piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g cașcaval
  • 100 g făină
  • 150 ml lapte bătut
  • 2 ouă
  • 2 linguri maioneză
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 1 lingură mărar tocat
  • 2 lingurițe sare
  • 10 ml unt topit
     

Pași de urmat

1. Punem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui la fiert cu o linguriță de sare. Când pieptul de pui este fiert și răcit, îl tăiem mărunt.
2. Amestecăm într-un bol pieptul de pui tăiat cu cașcavalul dat prin răzătoare, făina, laptele bătut, ouăle, maioneza, pătrunjelul mărunțit și sarea.
3. Amestecăm bine întreaga compoziție.
4. Ungem tava specială pentru brioșe cu untul topit. Cu ajutorul unei linguri, umplem fiecare formă a tavei (12 bucăți).
5. Punem la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru 20 de minute.
Acum ai tot timpul să te relaxezi cu o carte bună, cu un deliciu fără egal să te răsfeți!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button