ActualitateLocal

Corul bărbătesc adventist a susținut un concert la Bârlad

Sala Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad a găzduit concertul „Bucuria salvării!”, susținut de Corul Bărbătesc Adventist din România.

Evenimentul a atras un public numeros, iar în deschidere președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, le-a mulțumit pentru invitație, amintind, totodată, despre beneficiile aduse de bisericile reformate și adventiste în comunitățile în care se regăsesc.

„Vă mulțumesc tuturor pentru ne-ați înaintat această invitație și ați acceptat să fiu alături de dumneavoastră la momentul acesta înălțător. Muzica e în vehicul așa cum s-a văzut. Sigur, comparația poate uneori scârțâie, fiindcă vehiculele sunt folosite la transport sau ca să ne atingem un anumit scop sau să ne fălim puțin cu proprietatea lor. Însă acest cor și muzica sa reprezintă un vehicul către credința în Dumnezeu și către învățătura lui Iisus Hristos. Pot să spun după 30 de ani de activitate în administrația publică pot să spun că am observat beneficiile pe care comunitățile reformate le-au adus comunităților noastre administrative. Peste tot, unde se regăsesc comunități reformate sau adventiste, se văd lucrurile acestea, se văd în comportamentul oamenilor, în spiritul lor comunitar, se văd când socializează, se vede mai bine iubirea față de ceilalți. Vă aduc mulțumiri încă o dată pentru invitație”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Acesta a făcut o invitație Corului Bărbătesc Adventist să participe la ediția din acest an a Festivalului-concurs de muzică laică și religioasă „Gheorghe Cucu”, care va avea loc în luna august, în organizarea Consiliului Județean Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button