ActualitateLocal

Control judiciar pentru 5 tineri din Gugești, care au provocat scandal la o terasă din sat!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși au probat activitatea infracțională a cinci bărbați din Popești, comuna Miclești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în ziua de 21 iunie a.c., ora 17:30, în zona unui spațiu comercial aflat în satul Gugești, comuna Boțești, județul Vaslui, cinci persoane cu vârste între 16 și 28 de ani, deplasate cu o căruță de pe raza localității de domiciliu, au provocat un scandal.

Aceștia au adresat cuvinte jignitoare și au provocat persoanele aflate pe terasa unui local de alimentație publică, ulterior procedând la agresarea unui număr de 4 persoane (o femeie și 3 bărbați) și distrugerea mai multor bunuri.

Ca urmare a agresiunii, unele dintre victime au suferit vătămări corporale care vor necesita 28-30 zile, 2-3 zile, respectiv 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut bărbații bănuiți de comiterea infracţiunilor pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button