ActualitateLocal

Conducator auto implicat intr un accident

accident-mas-politie-si-indicator-295x180
Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au identificat conducătorul auto implicat într-un accident de circulaţie pe raza municipiului Vaslui, în noaptea de 21/22.06.2016.
Sesizarea a fost primită la Poliţia municipiului Vaslui în noaptea respectivă, cu privire la faptul că pe strada Plopilor, din suburbia Brodoc a municipiului Vaslui s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui pieton, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
În timp ce un tânăr, în vârstă de 20 ani, din municipiul Vaslui, se deplasa pe strada Plopilor, a fost acroșat cu oglinda dreapta a unui autovehicul care circula pe direcţia Brodoc către Rediu. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
În urma investigațiilor efectuate, polițiști Biroului Rutier Vaslui au identificat conducătorul auto ca fiind P. Marinel, în vârstă de 22 ani, din comuna Miclești. Acesta este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button