ActualitateLocal

Concurs de Postere la Școala ”Elena Cuza”


Profesoara Doina Manolachi a ținut să marcheze Ziua Educației în cadrul Școlii Gimnaziale ”Elena Cuza”, printr-un concurs de postere, cu tema ”Un copil educat e un om câștigat”. Elevii au impresionat dascălii, prin implicare, reușind să descopere prin dialog, desene și mesaje scrise ce își doresc cu adevărat de la dascălii lor.
În acest cadru a avut loc o dezbatere despre rolul educație și al educatorului, o expunere de postere și desemnarea câștigătorului.
”Educatorul are un rol primordial în educația elevilor, care implică atât dobândirea unor cunoștințe, cât și formarea personalității lor. Alături de familie, educatorul este principalul modelator al personalității elevilor, care se referă la conduita în relațiile interumane, cât și la țelurile pe care aceștia și le fixează în viață”, a declarat Doina Manolachi, inițiatoarea activității.
Tot de Ziua Educației, la Școala ”Elena Cuza” s-au mai derulat ”Profesor pentru o oră”, o masă rotundă cu tema ”Despre lectura din vacanță” și discuții despre importanța școlii și a profesorului în formarea personalității elevilor.

Related Articles

Back to top button