Anunţuri

COMUNICAT DE PRESĂ / Titlul proiectului: ”Scorpionii Vasluiului  V – 2023”

           Asociaţia Club Sportiv SCORPIONS MMA Vaslui implementează proiectul ”Scorpionii Vasluiului V – 2023”, conf. contract înregistrat cu Nr. Lucrare 43/11408 din 10.08.2023 / Nr. Act (RU) 11409 din 10.08.2023, semnat cu JUDEȚUL VASLUI, prin  CONSILIUL JUDEȚEAN VASLUI, finanţat prin Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes local pentru anul 2023, domeniul Sport, în perioada 15 august – 15 noiembrie 2023.

Valoarea  totală a proiectului este de 50.000,00  lei.

Valoarea finanţării acordate de finanţator este de 25.000,00 lei.

Valoarea contribuţiei beneficiarului este 25.000,00 lei.

Activităţi principale:

1. Stagiu de pregătire centralizată – copii, juniori, tineret și seniori – Poiana Căprioarei / Vaslui – participare cu 40 sportivi la toate categoriile de vârstă și de greutate care vor fi antrenați și pregătiți pentru participarea la competițiile naționale din anul 2023.

2. Cupa Scorpions Vaslui 2023 – nivel internațional – copii, juniori, tineret și seniori – organizată de clubul nostru la Vaslui, unde vor fi invitate mai multe cluburi din țară și străinătate. Acs Scorpions MMA Vaslui va participa cu 40 sportivi la toate categoriile de vârstă și de greutate, cu obiectivul de a obține cel puțin 25 medalii (locurile 1-3).

Scopul proiectului: Stimularea și susținerea sportivilor clubului  ACS SCORPIONS MMA Vaslui să practice sportul în general și artele marțiale în special, la un nivel cât mai înalt, în sensul valorificării aptitudinilor individuale ale acestora într-un sistem organizat de selecție, pregătire și competiție, astfel încât să obțină rezultate deosebite la nivel județean, național și internațional în anul 2023.

Pentru aceasta este imperios necesară asigurarea unui mediu propice activității sportive, totul bazat pe principiul dezvoltării armonioase, a valorilor morale, autosusținerii și implicării sociale. La toate acestea se adaugă nevoia de  promovare a rezultatelor muncii lor prin participarea la competițiile sportive organizate de federațiile sportive de specialitate și de alte foruri sportive din domeniul sporturilor de contact.

Astfel, prin cele două acțiuni ale proiectului, una de pregătire centralizată la Poiana Căprioarei și a unei competiții de nivel internațional la Vaslui ”Cupa Scorpions 2023”, dorim să oferim sportivilor noștri o oportunitate sigură de a se pregăti și concura într-un cadru organizat, sub tutela federațiilor sportive de Arte Marțiale de Contact, Kempo și Budokai, la care clubul nostru este afiliat.

Obiectivul proiectului: asigurarea cadrului necesar performanței sportive, prin achiziționarea de echipamente necesare pregătirii sportivilor ACS SCORPIONS MMA Vaslui, precum și asigurarea unor condiții optime de pregătire a sportivilor, necesare pentru participarea la competițiile zonale, naționale și internaționale din calendarul competițional 2023, unde avem speranța că vom fi urca pe cele mai înalte poziții ale podiumului și vom produce un impact pozitiv asupra cetățenilor Județului Vaslui în general și asupra sportivilor noștri în special.  

Pentru detalii suplimentare:

persoană de contact: Ciobanu Nicușor – Remus, manager proiect

telefon: 0758.742.960, e-mail: scorpionsmmavaslui79@yahoo.com

 Proiect co-finanţat de  Consiliul Judeţean Vaslui                                                   

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button