Sport

Competiţie reuşită

DSC_5398
Peste 160 de sportivi din ţară şi lotul României de taekwon-do au participat la finala Campionatului Naţional de la Vaslui.
La momentul de deschidere al evenimentului a fost unul occidental, sportivii şi oaspeţii fiind primiţi pe covorul roşu. De altfel, toate delegaţiile participante au fost surprinse de organizatori, fiind primite cu pâine şi sare.
La deschidere a fost prezent şi primarul Vasile Pavăl, care, prin intermediul consiliului local, a fost susţinătorul organizării acestui campionat.
“Vă primim cu drag de fiecare dată, fiindcă noi, care astăzi suntem cu anumită responsabilitate, respectăm sportivii şi sportul în municipiul nostru. Ştiu că nu este uşor să organizezi un asemenea eveniment, dar când există înţelegere, voinţă, totul se poate realiza. Ne mândrim cu sportivii noştri, cu cluburile din acest oraş şi cu rezultatele lor”, a spus primarul Vasile Pavăl, care a primit o distincţie din partea Federaţiei de Taekwon-do, prin preşedintele Cosmin Oprescu.
“Ştiam că va fi o reuşită, fiindcă aici există o persoană dedicată taekwon-do-ului. Mihai Hondru este meticulos şi organizează orice eveniment în amănunt. Am avut parte de o sală plină, sportivi cu nume şi o competiţie de calitate. Sincere felicitări”, a spus Cosmin Oprescu.
Campionatul Naţional a coincis cu aniversarea a 25 de ani de taekwon-do la Vaslui.
DSC_5349DSC_5350
DSC_5347DSC_5386

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button