Comedia “Un bărbat și mai multe femei” a Teatrului de Artă București vine la Bârlad, în turneu aniversar – 10 ani!

Miercuri, 11 decembrie, ora 19.00, Teatrul de Artă București așteaptă publicul vasluian la ediția aniversară, de 10 ani, a spectacolului „Un bărbat și mai multe femei” de Leonid Zorin, care va avea loc la Sala Mare a Teatrului “Victor Ioan Popa”, din Bârlad.

Spectacolul – o comedie explozivă, ce are la bază textul plin de umor al celebrului dramaturg rus – este proaspăt întors de la Bruxelles unde, pe 31 octombrie 2019, a ridicat în aplauze publicul de la Teatrul Molière, în cadrul Maratonului Românesc de Comedie organizat de Teatrul de Artă București.

În toamna anului 2018, „Un bărbat și mai multe femei” a obținut Premiul pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cea mai bună actriță, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie.

Paula Chirilă și George Constantinescu sunt senzaționali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră și jumătate, cel puțin șapte roluri de femei.” Roxana Farca, LumeaMare

Femeile, în spectacol, sunt interpretate de Paula Chirilă, actriță de teatru și film, cunoscută publicului atât de pe scenă, din spectacole precum Dragoste în patru tablouri, la Teatrul Nottara, Romeo și Julieta, Old Love, la Teatrul Alexandru Davila, cât și din producții TV precum Divertis, Te cunosc de undeva, Mireasă pentru fiul meu etc. Paula Chirilă a obținut Premiul pentru Cea mai bună actriță, la Comic 7B, Festival de Comedie (2018), pentru rolul din spectacolul Un bărbat și mai multe femei și Premiul pentru Cea mai bună actriță de comedie, la Festivalul Internațional de Teatru și Film Hyperion, pentru rolul din scurtmetrajul Nunta.

Bărbatul este brașoveanul George Constantinescu, tânărul fondator și director al Teatrului de Artă București, actor cu peste 25 de roluri în teatru și 10 roluri în film, câștigător a nu mai puțin de trei premii pentru Cel mai bun actor, la festivaluri naționale de teatru, între care unul pentru Cel mai bun actor, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie. În film, cele mai recente producții în care poate fi văzut sunt Dezertorul și Apostolul Bologa la TVR, și comedia 6,9 grade pe scara Richter, a regizorului Nae Caranfil.

În prezent, a încheiat filmările la o nouă producție a lui Daniel Sandu, regizorul filmului Un pas în urma serafimilor.

Spectacolul „Un bărbat și mai multe femei” a fost invitat și s-a jucat la Bruxelles – Belgia, Köln – Germania, cu sprijinul Centrului Cultural Român Köln, Pitești, Lugoj, Satu Mare, iar turneul aniversar din acest an cuprinde orașele: Bârlad, Piatra Neamț, Focșani, Bacău și Suceava.


BILETE pentru reprezentația aniversară “Un bărbat și mai multe femei”, din 11 decembrie, ora 19.00, se pot achiziționa de la casa de bilete a Teatrului “Victor Ioan Popa”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *