ActualitateLocal

Colonelul Neculai Olaru a trecut în rezervă

IMG_0295
După o carieră militară de peste 33 de ani, dintre care 15 ani la conducerea instituției, col. Neculai Olaru și-a încheiat activitatea prin trecerea în rezervă. În locul său a fost împuternicit la conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă col. Gheorghe Blagoci, care a primit drapelul de luptă în cadrul unui ceremonial militar.
Col. Neculai Olaru le-a mulţumit tuturor pentru buna colaborare in gestinarea situaţiilor de urgenţă, colaborare reflectată prin buna desfăşurare a acţiunilor desfăşurate.
“Mulţumesc tuturor celor care au ajutat până acum Inspectoratul pentru Situaţii de UrgenţăVaslui, de la Consiliul Judeţean, Prefectura Vaslui, celelalte instituţii militare din judeţ şi numai, care au văzut în instituţia noastră un co-echipier în acţiunile derulate. Vă mulţumesc dumneavoastră, colegilor mei, pentru încrederea pe care aţi avut-o în mine, pentru abnegaţia şi curajul cu care v-aţi făcut datoria! Vă urez sănătate şi să aveţi grijă de voi în misiunile la care veţi participa”, a spus col. Neculai Olaru.
Ceremonialul militar s-a încheiat cu difilarea efectivelor de pompieri, a tehnicii și mijloacelor de intervenție pentru situații de urgență.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button